Пребарување
CAFFETIN menstrual
 • филм-обложенa таблетa

  Состав

  ibuprofen 200 mg (во форма на ibuprofen lysinate 342 mg)

  Фармацевтска форма

  филм-обложени таблети

  Дејство

  Кафетин менструал содржи ибупрофен лизинат - високоефикасен аналгетик со многу брзо дејство, во споредба со чистиот ибупрофен во форма на киселина.

  Индикации

  Кафетин менструал се употребува за ублажување на менструалните болки и дејствува веќе по 15-20 минути.

  Пакување

  10 таблети во блистер, во кутија

  Регулаторен статус

  ОТЦ