Украина

УКРАИНА

Претставништво на Алкалоид АД Скопје во Украина коешто е одговорно за етички маркетинг и за промоција на производите на Алкалоид АД Скопје.

КОНТАКТ

Телефон: + 38 (044) 390 60 66
Факс: + 38(044) 393 21 20
e-mail: dkaranfilov@alkaloid.com.ua
Лице за контакт: Дејан Каранфилов

АДРЕСА

"Alkaloid Kiev” Co. LTD
15/1A Kyrylivska street, office 4
04080, Kiev, Ukraine