Косово

КОСОВО

Kомпанија на Алкалоид АД Скопје во Приштина, Косово, којашто се занимава со маркетинг и со продажба на производите на Алкалоид АД Скопје, како и со вршење големопродажба кон локалните дистрибутери во Косово.

КОНТАKТ

Телефон: + 381 38 606 0081
e-mail: iveseli@alkaloid.com.mk
Лице за контакт: Илир Весели

АДРЕСА

ALK&KOS Pharmaceuticals
Magjistralja Prishtine – Shkup
(km. i shtate)
Laplje Selo, 10000 Prishtina, Kosovo