АЛБАНИЈА

Претставништво на Алкалоид АД Скопје во Албанија коешто е одговорно за етички маркетинг и за промоција на производите на Алкалоид АД Скопје.

КОНТАКТ

Телефон: + 355 42 42 29 55

АДРЕСА

Alkaloid sh.p.k
,,Rruga Kavajes” pallati 2R Construction, 3 A20
1001 Tirana, Albania